A SZENT KERESZT OLTALMÁBA AJÁNLOTT BLOG. XVI. BENEDEK PÁPA ÉS ACKERMANN KÁLMÁN ATYA TISZTELETÉRE AJÁNLOTT BLOG.

2011. március 26., szombat

Zarándoklat

Zarándoklat lesz különvonattal Lengyelországba (Krakkó, Czestochowa és Ószandec) 2011. június 27-30 között.
A zarándoklat vezetői Székely János püspök, Tamás József püspök, Majnek Antal püspök, Bátor Botond pálos tartományfőnök. Fővédnök, és a zarándoklaton részt vesz Dr. Kövér László a Magyar Országgyűlés elnöke.
Utazás: különvonat (max.: 620 fő), 2. osztályú, színvonalas nosztalgia vagonokkal.
Ellátás: félpanzió (vacsora, reggeli). Utolsó nap Ószandec: agapé. Első napra úti csomagot hozzanak!
Szállás: Czestochowa, II. János Pál Zarándokközpont (2 éj). Törölköző lesz a szobákban, saját magunk által hordható csomaggal utazzunk!
Részvételi díj: 32.900 Ft/fő (elhelyezés 3, 4, 5 ágyas szobákban, fürdő, WC a folyosón); 35.900 Ft/fő (elhelyezés 4, 6 ágyas fürdőszobás szobákban); 39.900 Ft/fő (elhelyezés 2, 3 ágyas fürdőszobás szobákban). Továbbá az ár tartalmazza a vonatos utazás költségét, félpanziós ellátást (vacsora, reggeli), a BBP utasbiztosítást, és a csoportvezetést. Külön csak az esetleges belépőjegyek fizetendők!
"Ajándékképpen szeretnénk átadni a czestochowai kolostornak egy hála-ajándékot, mely a Kegykápolnában lesz elhelyezve. Ez szép tanújele lehet a lengyel-magyar barátságnak és közös keresztény hitünknek. Tervünk az is, hogy a kolostorból a Fekete Madonna képének egy hiteles másolatát hozzuk el, amelyet ünnepélyesen a budapesti Szent István Bazilikába viszünk el a zarándoklat zárásaként." - fogalmaz Székely János.

Jelentkezés:

MISSZIÓ TOURS Utazási Iroda 2310 Szigetszentmiklós, Tököli u.19. I/5.
E-levél: missziotours@missziotours.hu;
Tel.: +36205653258, +36205653228
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...